Procudan har i disse år et øget fokus på én af tidens store fødevaretrends: de plantebaserede fødevarer. Når fokus rettes ind på en grønnere sammensætning af fødevaren, er det vigtigt, at emballagen fortæller samme historie. Emballagen er det første, forbrugeren møder i køledisken, på hylden eller ser online.
-Emballagen har stor betydning for både synlighed og fødevaresikkerhed. Og valget af materiale er lige så betydningsfuld som både design og størrelse, fortæller Anne Mette Kristensen, Procudans produktchef for emballage.
-Alt efter ønske om genanvendelse eller komposterbare egenskaber vælger vi i fællesskab med kunden den rette variant. Det gælder både papir- og plastemballage herunder grønnere alternativer som biobaseret plast og komposterbar plast, fortæller hun.
-Vi har opbygget en stærk og omfattende viden sammen med vores netværk af strategiske partnere, der hver er specialist på præcist sit felt. Vi sammensætter altid det hold, som passer til den aktuelle kundeopgave, siger Procudans ejer og administrerende direktør, Tommy H. Pedersen.
-Vi tror på, at værdi udvikles i fællesskab, og at vi sammen kan skabe mere, end vi kan hver for sig. Vores måde at samarbejde på skaber grobund for partnerskaber, der i fællesskab udvikler reel oplevet værdi for både vores kunder, os og vores partnere, fortæller Tommy H. Pedersen.