Mouldshop A/S

Vil du undgå utætte slanger? Mouldshop tilbyder professionel slangemontage (dag-til-dag)

I adskillige år har Mouldshop været plastbranchens førende leverandør af slanger og lynkoblinger til formtemperering. Med det bredeste udvalg i både koblingsserier og slangetyper serviceres de danske plastfabrikker med markedets bedste priser og leveringstider. Med vores mangeårige erfaring har vi set utallige eksempler på slanger, der sprænger – med risiko for katastrofale følger, særligt ved høje vandtemperaturer. Dette skyldes ofte en uhensigtsmæssig slangemontage, som kan forårsage indre brud på slangen – og dermed er slangens levetid allerede reduceret kraftigt.

Herunder ses blot et af mange eksempler på en for hård presning af klemkappen, der har forårsaget et indre brud på slangematerialet og efterfølgende forårsaget, at slangen hurtigt er blevet utæt. Med vores professionelle udstyr til montage af slanger, sikrer vi det helt rigtige tryk på klemkappen, som overvåges fra presning til presning – uanset mål og tolerancer på såvel slange som slangestuds. Slangemontage er en meget følsom proces, der i værste fald kan forårsage stor skade på medarbejdere og udstyr, hvis slangerne sprænger.

Derfor tilbyder Mouldshop nu den service at levere færdigmonterede slanger efter den ønskede specifikation med koblingstyper og længder. På http://www.hoseconfigurator.net findes en meget simpel og interaktiv konfigurator, der hjælper dig frem til den rette specifikationer af slangen.

Med udgangspunkt i den ønskede slangetype og diameter vælges den ønskede serie af lynkoblinger og andre passende slangefittings for hver ende af slangen. Efterfølgende vælges den ønskede slangelængde og antal – og i løbet af få timer vil du modtage dit endelige tilbud på slangerne. Du betaler blot din normale stykpris for slanger og koblinger – mens selve slangemontagen koster 60,- kroner per slange. Dette inkluderer både klemkapper, kvalitetstest af slangepresningen samt opmærkning for evt. senere genbestilling.

Fordelen med vores dag-til-dag service på slangepresning er desuden, at du kan bestille ganske små mængder, så du slipper for at købe hele slangeruller, hvis du blot skal bruge få meter slange til en specifik opgave. Slangerne presses på lageret i Ballerup, hvor partnerselskabet Mouldpro også hører hjemme. Herfra leveres slanger, koblinger og andre MRO-produkter til forhandlere i mere end 35 forskellige lande verden over. Det er således enorme mængder, der er til rådighed fra det danske lager, hvilket sikrer de danske kunder enormt gode leveringsbetingelser og de bedste priser.

Du kan allerede i dag konfigurere din egen slange på http://www.hoseconfigurator.net, hvorefter du modtager et uforpligtende tilbud fra os. Vi ser frem til at servicere plastbranchen på et endnu højere niveau!

Du kan som også købe dine løse slanger og koblinger på https://www.mouldshop.dk/produkter?GroupID=gr04_08