Mouldshop A/S

Verdenspremiere på ny lasergraver fra tyske joke Technology

Vi er stolte over – i samarbejde med tyske joke Technology – at kunne præsentere den spritnye lasergraverer ENESKAmarker 300 på det danske marked. Maskinen er selvfølgelig ”Made in Germany”.

Lasergravering med en ENESKAmarker 300 garanterer optimale og holdbare graveringer på adskillige typer komponenter. Graveringerne udføres hurtigt uden anvendelse af tryk på emnet eller kontakt med overfladen. Dette gør det let at gravere tyndvæggede, slebne og færdige komponenter.

Det lukkede arbejdsområde på ENESKAmarker 300 giver en sikker drift for operatøren. Den grafiske brugerflade gør softwaren meget let at håndtere for operatøren via PC-tilslutning. Den elektriske højdejustering på forsiden af ​maskinen, gør det ligeledes nemt at justere laserhovedet for at bringe en bred vifte af emner inden for det rette fokus.

Med ENESKAmarker kan du for eksempel gravere QR-koder eller grafik på dine komponenter. Desuden er en lang række tekst- og billedformater kompatible med softwaren.

Se vores videopræsentation af maskinen her

Kontakt os gerne for yderligere information om ENESKAmarker og se desuden den nye maskinbrochure her: ENESKAmarker brochure