Mouldshop A/S

Hvordan undgår du den årlige udskiftning af datomærkninger?

Tyske Opitz har gjort det markant nemmere at bruge datomærkninger med årstal. Normalt udskiftes pile-indsatsen ved årsskiftet – eller alternativt har man to løse datomærkninger, hvoraf den ene dækker op til 12 år.

Opitz har med sin serie DATI 9000 formået at samle en justerbar månedsindsats og en justerbar årsindsats i én og samme datomærkning. Helt ned til Ø6 mm i diameter fås DATI 9000 Multi-stempel med de 2 justerbare indsatse. Man kan altså med en Ø6 – Ø16 mm datomærkning markere 12 måneder og samtidig helt op til 12 år!

Datomærkningen udmærker sig desuden ved ikke at medføre højdeforskydning, når indsatsene justeres – dette er specielt en fordel ved plastemner med lille materialetykkelse. Datomærkningen kan både monteres fra skillefladen af værktøjet eller fra bagsiden med en bolt. Prisen for denne løsning starter ved cirka 800,- kroner, som dermed hurtigt er tjent hjem i både indkøb og udskiftning af års-indsatse hvert eneste år.

Mouldshop, der i mange år har været officiel dansk distributør af Opitz, tilbyder mere end 20 forskellige serier af datomærkning, som hver især indeholder alle tænkelige kombinationer af dage, uger, måneder, årstal, materialer, skift-nummer og bogstaver. Det er ydermere muligt at konfigurere sin egen gravering på datomærkningen.

Hos Mouldshop hjælper vi dig gerne med at vælge den rigtige løsning – og har du brug for yderligere information eller CAD-data, så ræk gerne ud til os!

Se hele udvalget af Opitz DATI 9000 på Mouldshop.dk her

Se Opitz-kataloget over Opitz DATI 9000 her