Mouldshop A/S

Mouldshop overtager forhandlingen af sprøjtestøbemaskiner fra tyske Dr. Boy

Gennem de seneste år har Mouldshop været gennem en transformation, hvor særligt et øget fokus på plastbranchen har været en nøgleparameter. Efter i 2019 at være blevet en markant spiller på markedet inden for periferiudstyr til plastbranchen er vi nu stolte af at offentliggøre, at vi per 1. september 2020 har overtaget forhandlingen af sprøjtestøbemaskiner fra tyske Dr. Boy GmbH & Co.

Med forhandlingen af et anderkendt mærke af sprøjtestøbemaskiner står vi nu endnu stærkere rustet som en komplet leverandør til de danske plastfabrikker. Dr. Boy har gennem adskillige år været et vellidt mærke i Danmark og er således allerede foretrukken hos flere danske plastvirksomheder.

En rigtig sprøjtestøbemaskine – helt ned til 6 tons

Den tyske maskinproducent har gennem historien udmærket sig med små kompakte støbemaskiner. I dag er det stadig anerkendt, at Dr. Boy formår at skabe en uovertruffen balance mellem optimeret lukkekraft og et yderst minimalt maskinareal, hvilket bliver en endnu vigtigere parameter i nutidens tætpakkede støbehaller.

I forbindelse med K-messen i 2016 kunne Dr. Boy lancere sin mindste sprøjtestøbemaskine BOY XXS med blot 6,3 tons lukkekraft og udstyret med en rigtig snekke fra Ø8 til Ø18 mm.

2 år senere – i forbindelse med 50 års jubilæet i 2018 – var Dr. Boy klar med sin hidtil største maskine BOY 125 E med 125 tons lukkekraft. Spændet går således fra 6 til 125 tons i 15 forskellige modeller, der dækker både horisontale og vertikale maskiner.

Vi er klar til at hjælpe dig i gang med Dr. Boy!

Vi har den seneste tid arbejdet intenst på at være klar til overtagelsen af Dr. Boy i Danmark og vi er således allerede klar til at hjælpe dig med eventuelle forespørgsler på nye sprøjtestøbemaskiner. Ydermere har vi tilknyttet en servicemontør, der i fremtiden vil være behjælpelig med installation, montage og service af nye maskiner.

Med tilføjelsen af Dr. Boy til vores produktprogram er vi nu i stand til at levere et komplet setup med både sprøjtestøbemaskine og alt tilhørende periferiudstyr. Vores kompetente konsulenter, med adskillige års erfaring fra plastbranchen, står klar til at hjælpe med rådgivning og tilbud, så vores løsning bliver den rette pakke for dig!

FAKTA

Dr. Boy GmbH blev grundlagt i 1968 og kunne således fejre sit 50 års jubilæum i 2018. Fabrikken ligger i den tyske by Neustadt-Fernthal i området mellem Køln og Frankfurt. Her er der siden grundlæggelsen i 1968 fremstillet mere end 50.000 sprøjtestøbemaskiner til plastfabrikker i hele verden. Foruden det tyske selskab Dr. Boy GmbH & Co er der ligeledes et amerikansk selskab BOY Machines, Inc.

Læs mere om Dr. Boy GmbH & Co på deres hjemmeside http://www.dr-boy.de/en