Mouldshop A/S

Gravimetriske blandere: Mouldshop A/S overtager Ferlin-forhandling fra Labotek

På K-messen i Düsseldorf i oktober har Mouldshop A/S indgået aftale med hollandske Ferlin om at forhandle deres sortiment af gravimetriske blandere på det danske marked. Ferlin er allerede et anerkendt mærke i den danske plastbranche, hvor blandt andet virksomheder i relation til medicinalbranchen samt større ekstruderingsvirksomheder har fået øjnene op for det hollandske fabrikat.

Ferlin har tidligere været repræsenteret i Danmark af Labotek, men denne aftale er ophørt i forbindelse med, at Mouldshop har taget over.

Mouldshop har således allerede overtaget de første ordrer og forespørgsler fra eksisterende kunder, men har ligeledes skabt en spirrende interesse hos nye kunder, der ikke i forvejen kender Ferlin. Mouldshop er gennem mange år en anerkendt samarbejdspartner for plastvirksomhederne, hvilket var med til at Ferlin valgte Mouldshop som deres nye distributør i Danmark.

EasyClean-opbygning sikrer nem og sikker rengøring ved materiale- og farveskift

En af de særlige fordele ved Ferlins gravimetriske blandere, er EasyClean-opbygningen. Det betyder, at alle tragte og mixerkamre er let-tilgængelige, når der skal skiftes materiale eller farve i støbeprocessen. Desuden kan Ferlin fås med antistatisk mixerkammer. De gravimetriske blandere fås i et stort spænd af varianter – til både små og større produktioner.

Kontakt Mouldshops salgsteam og få mere info om Ferlins gravimetriske blandere