Mouldshop A/S

Kampagneavis med attraktive tilbud på maskiner og udstyr til værkstedet!

I slutningen af januar var Mouldshop vært for 2 dage med fokus på polering, slibning, lasersvejsning, mikroblæsning og meget andet relevant overfladeudstyr. Der var overvældende interesse for at deltage i de 2 kundedage, hvor knap 300 kunder fra hele landet troppede op i Ballerup og Kolding for at se og prøve produkter fra tyske joke Technology, som Mouldshop repræsenterer i Danmark.

I forlængelse af successen har Mouldshop og joke sendt en kampagneavis på gaden, der indeholder en række unikke tilbud på maskiner og udstyr, der vil gøre arbejdsdagen nemmere i ethvert værksted! Du er vel ikke gået glip af kampagnen, vel?

Hvis du ikke allerede har været så heldig at få et eksemplar af kampagneavisen i hånden, så har vi her fornøjelsen af at give dig den digitalt. Du finder kampagnen ved at klikke her. Tilbuddene løber frem til udgangen af april 2020.

I kampagnen finder du blandt andet skarpe tilbud på ultralydspolering, luft- og el-slibere, mikroblæsekabiner, lasersvejsere med motoriseret 3-akset bord, mikroskoper med og uden kamera, fleksible magnetplaner, bordlamper og meget andet!