Mouldshop A/S

KAMPAGNE: Skarpe priser på udstyr til plastbranchen

I resten af 2020 kan du nå at få del i den aktuelle kampagneavis fra Mouldshop A/S, der primært er målrettet plastbranchen, men også indeholder gode tilbud, der er relevante for hele industrien. Klik på kampagneavisen herunder og se de gode tilbud!

Quick Changers: Med Quick Changers på dine robotter opnår du både hurtig, sikker og præcis montage af nye fiksturer og gribere ved formskift.

Universal spray: Multifunktions spray som smørrer, renser, affugter, beskytter og løsner. Kan bruges til utallige formål på metaldele herunder; bevægelige dele, låsedele, gear, kæder mv.

Gravimetrisk blander: Ferlin MECS-serien er en lille gravimetrisk blander, der er designet til maskinmontering, men kan også monteres på trolley. Den har en kapacitet på 50 – 60 kg/t afhængig af antal komponenter. Vejecelle, mixer og batch-kamre kan nemt afmonteres og giver derfor optimale betingelser for hurtig og effektiv rengøring.

Volumetrisk blander: New Omaps volumetriske doseringsapparat med snegl giver en præcis dosering af masterbatch eller andre additiver. Enheden er monteret med en mixer, så man opnår en mere homogen blanding af sit materiale.

Digitalt vandbatteri: Flosense 3.0 – digitalt vandbatteri med integreret 7.1” touchskærm, der gør det nemt at aflæse både flow, temperatur og tryk på hvert eneste kredsløb.

Vandvarmer: Schweiziske Tool-Temp er garant for tempereringsenheder af absolut højeste kvalitet. Alle enheder fremstilles og gennemtestes på fabrikken i Schweiz – det er din garanti for problemfri drift! TT-180 er den basale tempereringsenhed til 90°C vand eller 150°C olie. Tool-Temp er aldrig set til skarpere priser i Danmark!

In-line filter: Med de rustfri In-Line filtre fra Mouldpro opnår du optimal og pålidelig filtrering af små partikler, rust, kalk og andre fremmedlegemer i dit kølevand. Filtret består af et rustfrit stålhus og en filterpatron af messing, der let kan renses eller udskiftes efter behov. Filtrene fås ligeledes med trykbaseret indikator, der giver visuelt udslag, når filteret trænger til at blive renset eller skiftet.

Anti-bakterielle renseservietter: Antibakterielle renseservietter til hurtig og nem afrensning af hænder, værktøjer og maskinoverflader. De kraftige og stærke servietter er imprægneret med højeffektive midler, som indeholder antibakterielle egenskaber, til fjernelse af skidt, olie, fedt, klæbemidler, lak og andet snavs. Multi Wipes indeholder antibakterielle indholdsstoffer certificeret iht. BSEN 1276 Standard

Absorberende måtter: Vores nye serie af absorberede sokker, ruller og puder er den perfekte hjælp, når der skal tørres op. Produkterne er velegnet til olier, kølemidler, opløsningsmidler og vand. TEKSPILL-produkterne er kendetegnet ved god fleksibilitet kombineret med en stærk sugeevne og god styrke i overfladen.

Power Clamps: Med de populære Power Clamps fra Mouldpro får du både nem, hurtig og sikker opspænding af værktøjet i maskinen.