Mouldshop A/S

Gratis håndsprit, flere anti-bakterielle servietter på vej og sidste chance for kampagnepriser

2 tuber gratis håndsprit ved webshop-ordrer

Der bliver langsomt åbnet op for, at vi i Danmark kan komme tilbage til en mere normal hverdag, hvor vi omgås hinanden på tværs af regioner og virksomheder. Det stiller endnu højere krav til, at vi er påpasselige med hygiejnen, så vi stadig holder Corona-virussen i skakmat, mens vi får gang i samfundet.

Efterspørgslen og desværre også priser på håndsprit har aldrig været højere i Danmark, men hos Mouldshop vil vi gerne forære vores kunder 2 tuber håndsprit uden beregning, når de handler online på http://www.mouldshop.dk og samtidig er medlem af ”My Mouldshop”. Håndspritten er i 75 ml tuber med en fiks hank, så den er nem at have med i bæltestroppen. Når man handler online på http://www.mouldshop.dk for minimum 1.000,- kroner har man mulighed for at vælge 2 tuber gratis håndsprit – kvit og frit!

Anti-bakterielle renseservietter er på vej hjem – forudbestil nu!

Siden Corona-virussens indtog har vi oplevet enorm efterspørgsel efter vores anti-bakterielle renseservietter ”Multi Wipes”, der er særligt velegnede til aftørring af overflader på maskiner, kontormiljøer eller andre steder, hvor flere mennesker færdes og sætter sine aftryk løbende. Vi har flere gange måttet melde udsolgt fra lageret og i dag er den sidste store sending røget afsted til en dansk plastfabrik.

Vi forventer dog at have yderligere 1.000 bøtter klar til levering igen i næste uge – og hvis du vil sikre dig din andel, så kan du allerede nu forudbestille på vores webshop eller ved at kontakte kundeservice på telefon 70 20 84 84 eller mail sales@mouldshop.dk. Du finder servietterne på vores webshop her: https://www.mouldshop.dk/produkter?GroupID=GROUP96&ProductID=1450

Sidste chance for kampagnetilbud på ”Overflade Kampagnen”

Siden vores vellykkede overfladeseminar i januar, har vi kørt den tilhørende kampagne ”Overflade Kampagnen” med et bredt udvalg at produkter til polering, slibning, svejsning, blæsning eller blot alment værkstedstilbehør fra joke Technology. Kampagnen har sit udløb den 30. april, så det er således ved at være sidste chance, hvis du vil benytte muligheden for besparelserne i kampagnen.

Har du spørgsmål til specifikke produkter, så kontakt gerne vores kundeservice på 70 20 84 84. Du finder ligeledes kampagneavisen ved at klikke her: Se kampagnen