Mouldshop A/S

Få gratis og uforpligtende opmåling af transportbånd til din sprøjtestøbemaskine

Mouldshop A/S har i samarbejde med italienske MB Conveyors specialiseret sig i transportbånd, separatorer og palleteringsløsninger til plastbranchen. Ganske få løsninger er 100 % standardløsninger – men til gengæld er opbygningen tilpasset den typiske plastbranche. Det betyder, at du med MB Conveyors både hurtigt og billigt får specialtilpassede transportbånd til dine støbemaskiner.

Komplette bånd med uanede muligheder

Efter mere end 30 år på markedet har MB Conveyors opbygget et enorm udvalg af transportbånd til plastindustrien. Fladbånd, knækbånd, skråbånd, elevatorer – alt sammen med mulighed for opbygning præcist efter den maskine eller celle, de skal passe til.

Et MB-bånd er ikke blot et transportbånd, men kan nu også leveres med indbygget indløbsseparator eller en roterende tragt til fordeling i kasser eller sække – alt sammen en besparelse af både investeringskroner og gulvareal omkring maskinen.

Hos Mouldshop har vi specialiseret os i at sammensætte den rette løsning til plastvirksomhederne. Derfor tilbyder vi ganske gratis og uforpligtende at lave en opmåling omkring den specifikke maskine for derefter at lave et tilbud på den pågældende løsning. Ved eventuel igangsættelse af ordren leveres en komplet målfast 2D-tegning af løsningen til endelig godkendelse – det er din sikkerhed for, at alt kører som forventet, når båndet leveres.

Avanceret kontrolpanel sikrer driftsstabil sammenkobling med andet udstyr

Hvad end der er tale om transportbånd eller palleteringsløsninger, er der ofte behov for, at udstyret kan kommunikere med støbemaskinen og dens øvrige periferiudstyr som fx robotten.

Med et udvalg af 3 forskellige kontrolpaneler tilbyder MB Conveyors muligheden for at indstille stort set hver eneste driftsparameter – herunder fx hastighed, start/stop-tider eller skudtal i forhold til fyldning af kasser/poser. I forbindelse med udarbejdelse af tilbud på MB Conveyors, tager vi selvfølgelig også en dialog med jer om det rette valg af kontrolpanel.

Læs mere om de mange muligheder med MB Conveyors på https://mbconveyors.com/en/ eller kontakt Mouldshops salgsteam for en dialog om mulighederne til netop dit næste projekt.

Med dit login til http://www.mouldshop.dk finder du også prislister på en række bånd i standardmål – besøg https://www.mouldshop.dk/produkter?GroupID=GROUP292