Mouldshop A/S

Du kan nå det endnu: Stor interesse for gratis overflade-event i uge 5

Den 28. og 30. januar afholder Mouldshop A/S i samarbejde med tyske joke Technology et gratis event med fokus på overflader i form af polering, blæsning, slibning, afgratning mv.

Seminaret afholdes både på Sjælland og i Jylland så alle har mulighed for at deltage inden for en fornuftig afstand. Salgschefen i Mouldshop A/S ser spændt frem mod det storstilede arrangement.

– Det er første gang i adskillige år, vi forsøger os med denne type kunde-event, så vi er selvfølgelig ekstremt begejstrede over, at branchen har taget den åbne invitation så positivt. Det hænger nok sammen med “fri bar” i pølsevognen, men mon ikke mange også glæder sig til at se de spændende nye produkter, vurderer Jesper Thorne.

En lang række virksomheder har allerede meldt sin ankomst i både Jylland og på Sjælland. Mouldshop ser endda eksempler på værktøjsfabrikker, der tager til eventet som teambuilding, ligesom værktøjsmagerlærlinge fra Skive College også har meldt sin ankomst.

Til eventet vil der være et kæmpe udvalg i maskiner og alt tilhørende værktøj, så kunderne selv får chancen for at chancen for at arbejde med de nye produkter. Fokus vil være på de normale overfladeteknikker til værktøjsbranchen som polering, afgratning, slibning mv.

Herudover præsenterer Mouldshop og joke også den nye ENESKAlaser, som markedets mest innovative udvikling til reparationssvejsning i fx værktøjer.

– Vi ser, at mange værktøjsfabrikker ønsker at have muligheden for at lave reparationssvejsning internt, da det sparer en del tid, hvis det virkelig brænder på. Med den nye ENESKAlaser er det både nemt og relativt billigt at få processen i huset for en værktøjsfabrik, siger Jesper Thorne.

Eventet finder sted på Hotel Lautrup Park i Ballerup den 28. januar og på Scandic Hotel i Kolding den 30. januar. Begge dage er udstillingen åben fra 10-16, hvor man kan komme og så, som man vil. Tilmelding på forhånd er dog nødvendig og kan ske på http://www.mouldshop.dk/jokeevent, hvor man også kan læse mere om arrangementet.