Mouldshop A/S

Bruger du energien de rigtige steder? – lad Mouldshop hjælpe med isoleringspladerne

Det er de færreste værktøjsmagere, der bliver motiveret af at bearbejde isoleringsplader til værktøjerne. Ofte er glasfibrene i isoleringsplader en belastning for både det skærende værktøj, bearbejdningsmaskiner, kølevand og ikke mindst medarbejdernes arbejdsmiljø. Derfor har Mouldshop gennem de senere år hjulpet et stigende antal kunder med færdigbearbejdede isoleringsplader – præcist efter tegning tilpasset det enkelte værktøj.

Med branchens bredeste materialeprogram kan Mouldshop via fabrikken i Tyskland dække alle tænkelige behov for isolering i værktøjer. Ikke blot de gængse trykstyrker som 600 N/mm2 og 320 N/mm2 – men også materialer, der tåler helt optil 1000 °C eller et tryk på 750 N/mm2.

Med 13 forskellige materialemuligheder tør vi godt kalde os branche-eksperter!
Isoleringsplader er en blanding af et isolerende resin-materiale og et glasfiber-materiale, der giver styrken. Jo større indhold af resin-materiale, desto bedre isoleringsevne – men samtidig et lavere indhold af glasfiber og dermed lavere trykstyrke.

Hvilken materialetype er så det optimale valg? Det er ikke uden grund, at der i værktøjs- og plastbranchen hovedsagligt bruges 2 materialekvaliteter til isoleringsplader. Disse materialer tåler optil 200 °C og har en fornuftig isoleringsevne – men der er altid mulighed for at optimere på materialevalget, hvis man ønsker særlige egenskaber. Typisk er der ved trykstøbning brug for højere temperaturbestandighed og trykstyrke – og med den rette isoleringsplade kan man sågar skrue ned for effekten på vand- eller olievarmeren, så den ikke længere skal varme både værktøjer og maskinplaner.

Alle materialetyper kan efterfølgende belægges med PTFE, som er en lækker stort teflonoverfalde, der gør pladerne afvisende for blandt andet olie og smuds – og samtidig indkapsler glasfibrene, så pladerne bliver mere berøringsvenlige på værkstedet. Samtidig giver det hele formen en ekstra finish, når isoleringsplader på for- og bagside fremstår helt rene og sorte.

Gode priser, hurtige leveringstider og kompetent rådgivning
Mouldshop leverer færdigbearbejdede isoleringsplader til den danske værktøjs- og plastbranche uge efter uge. Prisniveauet er ganske komfortabelt – men selvfølgelig dyrere end at købe en ”standard” isoleringsplade uden yderligere bearbejdning. Leveringstiden på pladerne er også bedre end nogensinde – og de fleste specialfremstillede plader er i dag leveret på max 3 uger fra fabrikken i Tyskland. Fabrikken tilbyder desuden at levere komplet med rejfninger og undersænkninger, så pladen er klar til montage, når den pakkes ud.

Vi leverer selvfølgelig også standard isoleringsplader fra lageret i Tyskland – til meget attraktive priser. Klik ind på vores webshop og se dine aktuelle priser på standard isoleringsplader.

Isoleringsplader på webshoppen – klik her

For priser og leveringstider på specialfremstillede isoleringsplader, ser vi frem til at modtage din tegning. Vi kan hjælpe dig med at bruge energien de rigtige steder!